تبلیغات
آشپزباشی - برنج و گوجه

امروز:

برنج و گوجه

» نوع مطلب : ایرانی ،خوراک سردستی ،

دقت کنید که هر چه میزان گوجه این غذا بیشتر باشد خوشمزه تر میشود.
پوست گوجه ها را ابتدا جدا کنید.
ابتدا گوجه ها را خرد کرده و داخل یک ماهیتابه که داخل آن روغن ریخته اید میریزیم.کمی هم زردچوبه اضافه میکنیم.یک کمی که گوجه ها آب افتادند.زیر شعله را پایین میکشید.گوجه ها را همینطور که در حال پخت در ماهیتابه هستند له کنید.
حالا میریم سراغ برنج که آنرا قبل گذاشته ایم خیس بخورد.
کف قابلمه را روغن میریزیم و میگذاریم کمی داغ شود سپس مرحله بعد: 
برنج را داخل قابلمه ریخته و سپس گوجه ها را به برنج اضافه نموده و میگذاریم تا با گوجه ها و آب گوجه خوب دم بکشد.البته نمک هم فراموش نکنید.
این غذا بسیار خوشمزه خواهد بود.



نوشته شده در : شنبه 16 آبان 1394  توسط : کاوه توفیقی.    نظرات() .

برچسب ها: برنج و گوجه ،
noxioussilhouet48.snack.ws
چهارشنبه 28 تیر 1396 11:11 ق.ظ
I think this is one of the most significant information for me.
And i am glad reading your article. But wanna remark on some general
things, The website style is great, the articles is really great :
D. Good job, cheers
 
لبخندناراحتچشمک
نیشخندبغلسوال
قلبخجالتزبان
ماچتعجبعصبانی
عینکشیطانگریه
خندهقهقههخداحافظ
سبزقهرهورا
دستگلتفکر